کارگروه مدیریت پسماند با حضور اعضا در فرمانداری تفرش تشکیل شد.
" کریم حمید وند" فرماندار تفرش گفت: محیط زیست امانتی خدادادی در دست ما است که باید به درستی حفظ شود تا آیندگان نیز بتوانند از آن استفاده کنند.
وی اظهار کرد: برخی از منابع طبیعی خدادادی غیر قابل تجدید هستند که باید با استفاده درست از آنها ذخیرهای برای آیندگان نیز باقی بماند.
فرماندار تفرش با اشاره به اینکه باید آموزش
های لازم در جهت حفظ محیط زیست برگزار شود، افزود: باید زیر ساختهای لازم در شهرستان ایجاد شود و آموزشهای
لازم برای دانش آموزان برگزار شود تا با استفاده درست از منابع طبیعی و حفظ آن، آیندگان را دچار مشکلات نکنیم.
"حمید وند" با اشاره به جمع آوری نخاله های ساختمانی توسط شهرداری، بیان کرد: شهرداری باید با هماهنگی شرکت آب منطقه ای و محیط زیست مناطقی را برای دفن نخاله های ساختمانی در نظر بگیرد و تمامی نخاله های حاصل از ساخت و سازهای شهری را به آن مناطق هدایت کند.
"رضا میرزایی" رئیس محیط زیست تفرش، گفت: در قرآن حدود 2700 آیه درباره رابطه انسان با محیط زیست وجود دارد و از تاکیدات اهل و بیت است.
وی با اشاره مدیریت پسماندهای ساختمانی توسط شهرداری، اظهار کرد: در جلسات قبلی و همچنین طی نامه هایی به شهرداری اخطار داده ایم که پسماندها و نخاله های ساختمانی را در مکانهای مشخصی جمع آوری کند.
رئیس محیط زیست تفرش با اشاره به وجود آلودگیهای زیست محیطی در روستاهای منطقه رودبار تفرش، بیان کرد: با توجه به شکایات ساکنین روستاها، باید مراکز دفن پسماندها در روستاها مشخص شده و مدیریت شوند.
"میرزایی" با اشاره به تصفیه خانه فاضلاب تفرش، تصریح کرد: استفاده از آب تصفیه خانه برای کاشت محصولات کشاورزی، سبب ایجاد بیماریهای انگلی می شود که باید پیگیریهای بیشتری در خصوص راه اندازی فاز جدید تصفیه خانه تفرش شود.
وی با اشاره به تجمع پسماند های شرکت آوند لفاف در شهرک صنعتی تفرش گفت: طبق مصوبات جلسات استانی که شهرداری را موظف به جمع آوری پسماندهای صنعتی عادی کرده است که بیش از 800 تن پسماند صنعتی عادی توسط این شرکت جمع آوری شده و سبب ایجاد آلودگی های زیست محیطی شده است.
"رضا عظیمی" رئیس گروه حفاظت کیفی شرکت آب منطقه ای استان مرکزی گفت: طبق قانون ریختن نخاله ها در مسیر رودخانه ها و تصرف مسیل ها ممنوع است و با متخلفین برخورد می شود.
وی افزود: گشت و بازرسی توسط اداره آب منطقه ای انجام می شود و با کسانی که قصد تخریب، تصرف و با کسانی که در مسیل ها تخلیه نخاله می کنند، برخورد کرده و جریمه می کنند.
"عظیمی" در خصوص تصفیه خانه فاضلاب تفرش، بیان کرد: باید روان آب های شهری مدیریت شده تا به سیستم فاضلاب وارد نشوند تا بار تحمیلی را به تصفیه خانه کاهش یابد.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : فرمانداری تفرش,نخاله, کارگروه مدیریت پسماند,فاضلاب,محیط زیست,تصفیه خانه,تفرش,علیرضاجعفری,